.

Wednesday, 17 September 2014

BELLEZA COLLAGEN

BELLEZA COLLAGEN



Putih bak Snow White dalam masa 1-2 minggu!
Kulit muka cerah tapi badan gelap? Kulit kusam dan tidak berseri? Tona kulit tak sekata? Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?

Atasinya segera dengan produk terkini dalam pasaran iaitu BELLEZA yang diakui berkesan oleh pengguna!


Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapaat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh.



BELLEZA adalah keluaran BUMIPUTRA dan kesan seawal 1-2 minggu. Biasanya dalam 15hari dah nampak perubahan yang jelas. Bagus kan? Ramai yg makan 5 sachets, capture gambar, compare side by side dah nampak putih gebu. Mesti kagum betul 5 sachet dah nampak... Cuba lah try! Tak rugi... Hehe. Tak excited ke nak tengok diri anda versi 'snow white' dlm masa 15 hari? Harus percaya! Nowadays banyak betul produk yang effective dan INASH pun kebanyakan dah share supplements yang effective. Ini adalah salah satu supplement yang effective dengan technology terkini.

Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)


KEBAIKAN BELLEZA
- Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
- Menjadikan kulit glowing secara natural
- Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
- Mengecilkan liang roma
- Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
- Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung
- Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
- Menghalang jangkitan pada vagina
- Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
- Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

KANDUNGAN UTAMA BELLEZA
 Vitamin C, Glutathione, Collagen, Astaxanthin, Yoghurt, Pueraria Mirifica, Oligo, Pomegranate (Delima), Tomato, Carrot (Lobak), Peach, Mango, Strawberry, Caramel, Vanilla

CARA PENGAMBILAN BELLEZA

 
HIGH GRADE QUALITY

RASA BELLEZA
Sedap!Yes, memang rasa Belleza macam candy. Macam LOT100 Fruit Gummy. Masam-masam buah, yogurt, vitamin C dan gluta. Makan sekali pasti nak lagi.

Semestinya ramai yang perasan Pueraria Mirifica di atas. Mana-mana supplement yang Ada
ingridient Pueraria Mirifica tak perlu stop masa period. Sesuai di ambil masa period. Apa kelebihannya pun mesti ramai yang tahu. Tahukah anda, kebanyakan produk BUST UP semestinya mengandungi Pueraria Mirifica. Inilah  kelebihan Belleza By Sofieya Beauty.

KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG
1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung
2. Menegang & menstabil kedudukan payudara
3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara
4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara

 TESTIMONI PENGGUNA BELLEZA




















KANDUNGAN/KOTAK :
20 Sachet

HARGA PASARAN :
RM135
TIDAK TERMASUK POSTAGE

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN BEAUTY:
RM 130.00 (SM)
 RM 135.00 (Sabah/Sarawak)
Free Pos Laju

ORDER:
Sila Pm Mizz Han Beauty & Wellness Facebook fanpage @
Contact Cik Han : 017-956 8326 (Prefer sms@whatsapp@wechat ONLY) @
Email : norihan_ahmadnali@yahoo.com
@
Sila Klik Disini : CARA ORDER


CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION



CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION SPF 50+
 
Bedak Asas + L-Glutathione = Chriszen Moist Cake
Diformulasikan di Korea



Chriszen Moist cake adalah bedak  berkonsep baru di Malaysia yang rupanya sekali pandang macam lollipop. Bagi perempuan yang nak wajah gebu, mulus dan cerah semulajadi should try Chriszen moist cake merangkap foundation 2 in 1.

Bukan sekadar kosmetik tapi juga boleh merawat muka dan menjadikan make up korang lebih cantik menawan yang mampu menutup segala cela. So tak perlu la nak make up tebal² dengan foundation apply concealer lagi.

Sebabnya Chriszen moist cake foundation adalah gabungan bedak asas + L-Glutathione + Collagen= Chriszen Moist Cake 400,000Mg. Tak perlu nak pakai macam² lagi untuk bersiap. Dahlah perempuan amek masa nak bersiap kan. Boleh jimat masa jugak ni.

Beige: Foundation + SPF 50/+++
White: L-Glutathione + Collagen 400,000mg
Function: Whitening, Conceal, Cover Pore/Dark Spot, Sunblock, Anti-wrinkle, Smoothen, Bright Effect. 

DENGAN MENGGUNAKAN CHRISZEN MOIST CAKE WAJAH ANDA DIJAMIN TIDAK MUDAH BERPELUH WALAUPUN BERADA DALAM CUACA PANAS & TERDEDAH. 

SETIAP PEMBELIAN 1 UNIT CHRISZEN MOIST CAKE AKAN MENDAPAT PERCUMA CHRISZEN FACE AMPOULE!!!

SOALAN LAZIM TENTANG CHRISZEN MOIST CAKE: 
ADAKAH CHRISZEN INI BETUL-BETUL BERKESAN? 
Jawapannya ialah:
-mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
-mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
-mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
-mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan kulit wajah.
-membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
-mengurangkan keminyakan muka.
-mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.
-ringan dibawa keluar. 

KOD WARNA APA YANG SESUAI UNTUK SAYA? 
kulit cerah, pakai no.1
kulit sederhana, pakai no.2
kulit gelap/kuning langsat, pakai no.3 




PILIHAN WARNA 
3 Jenis Pilihan Warna Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation Mengikut Kesesuaian Jenis Kulit 
No.1 :- Putih pink lebih cerah( Untuk kulit putih/cerah/merah jambu - Sofea Jane ) 
No.2 :- Putih Pink Cerah ( Untuk kulit sederhana cerah - Zizie Ezzety ) 
No.3 :- Kuning Langsat ( Untuk kulit gelap/sawo matang/kuning langsat-Lisdawati ) 

KANDUNGAN UTAMA CHRISZEN MOIST CAKE 
-L-Glutathione (Mencerahkan)
-Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
-Kolagen (Menghaluskan)
-Pelembap (Melembapkan)


KENAPA PERLU PILIH CHRISZEN MOIST CAKE 
Menjimatkan masa untuk dapatkan wajah tampil gebu dan glowing hanya beberapa minit
Anti-penuaan, melambatkan proses penuaan awal kulit
Tidak berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit, bertekstur ringan dan berwarna natural
Mekap tahan 10-12 jam, tidak bercapuk atau comot,
Murah dan berkesan.


CARA PENGGUNAAN CHRISZEN MOIST CAKE 
Titiskan dua titik Chriszen Ampoule ke atas tapak tangan
kemudian sapukan pada muka.
Urut atau tepuk2 sedikit, selama 1-2 minit sampai Chrisze
Ampoule menyerap ke dalam lapisan kulit wajah. Korang dapat rasakan kulit lembab dan segar!
Guna sponge yang terletak dalam Chriszen Moist Cake untuk mencampurkan L-Glutathion (lapisan putih) + Moist cake ( lapisan warna beige) supaya mendapat warna moist cake yang sesuai kulit.

Ratakan Chriszen Moist Cake dengan sponge tersebut secara nipis dan sekata.
Lihat hasilnya, muka korang jadi CERAH dan LICIN! 

KEISTIMEWAAN CHRSIZEN MOIST CAKE 
Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
Mengandungi Collagen yang membantu memudarkan jerawat, jeragat, kedutan halus dan tompok penuaan awal.
Berpelindungan SPF 50 yang membantu menjauhi kerosakan/kekusaman kulit akibat sinaran UVA dan UVB.
Mengandungi Pelembap yang berfungsi menghalus dan melembapkan kulit muka.
Sebagai bedak asas/concealer/foundation yang membantu menyembunyikan tona kulit tidak sekata, lingkaran hitam di bawah mata, liang pori terbuka, berlubang atau noda/parut jerawat pada muka.
Mengurangkan masalah wajah berminyak.
Disertakan NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, yang memudahkan pemakaian bedak secara tipis dan rata.
Ringan, boleh dibawa ke mana mana sahaja.
Pemakaian berterusan setiap hari membantu kulit kembali anjal, halus, cerah dan awet muda!

SETIAP PEMBELIAN 1 UNIT CHRISZEN MOIST CAKE AKAN MENDAPAT PERCUMA CHRISZEN FACE AMPOULE (Yang berharga RM29.00)




TESTIMONI PENGGUNA CHRISZEN MOIST CAKE













KANDUNGAN : 
20 Gram/ Unit 

HARGA : 
RM 55.00 (SM)
RM60.00 (Sabah/Sarawak)
Free Pos Laju 

ORDER: 
Sila Pm Mizz Han Beauty & Wellness Facebook fanpage @
Contact Cik Han : 017-956 8326 (Prefer sms@whatsapp@wechat ONLY) @
Email : norihan_ahmadnali@yahoo.com @
Sila Klik Disini : CARA ORDER
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...