.

Thursday, 22 January 2015

INAYAH ADVANCE BEAUTY


INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER


Ada sesapa kat sini nak KULIT CANTIK dan kurus serentak? Penat nak makan mcm2 suplement dlm 1 hari? Inayah boleh kurangakn selera mkn. Lawas. Bagus utk turunkan berat badan n sekaligus cantik kulit sbb ada glutathione. 

INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER adalah formula terbaru. dos ramuan lama ditingkatkan. Lebih power! Kesan berganda double cepat! Suplement Ini Lengkap 3 Dalam 1 Untuk Cantik, Sihat Dan Kurus. Add on ramuan baru mentha (mint), avokado, apple stemcell, grape stemcell.Utk boost kurus dan utk boost lg cepat bg kulit cantik.

 Supplement lengkap No. 1 Asia yang bertindak 3 dalam 1 iaitu anda pasti CANTIK, SIHAT DAN LANGSING dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER
  
OLD PACKING. SUDAH TIADA DIPASARAN.
 
NEW PACKING. KOTAK & BOTOL WARNA PUTIH.  


KANDUNGAN ISTIMEWA INAYAH BEAUTY


ANDA BAKAL CANTIK SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN PURE SHARK COLLAGEN – yg pertama di pasaran Malaysia!!! Ikan ni tidak boleh nak beli kat pasar malam mcm talapia atau salmon ya. Kadar penyerapan paling pantas ke dalam badan. Dengan adanya collagen yang hebat ini. Anda akan berubah menjadi JELITA SEKELIP MATA!!

KELEBIHAN PURE SHARK COLLAGEN :
1. Menggurangkan senggugut dan keputihan
2. Kadar penyerapan lebih tinggi dari collagen lain
3. Melegakan sakit sendi
4. Melawan Proses Penuaan
5. Menghilangkan ruamm, jerawat, jeragat dan kedutan
6. Meningkatkan tenaga
7. Menguatkan sistem imunisasi badan
8. Mengalakkan penumbuhan rambut
9. Menguatkan kuku
10. Pengurangan garis halus dan kedutan

ANDA BAKAL LANGSING SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN SOY LECITHIN – supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Soy lecithin berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK, PENGHAPUS SELULIT, NO MORE SEMBELIT !!!

KELEBIHAN SOY LECITHIN :
1. Meningkatkan daya ingatan
2. Memecahkan lemak
3. Membantu masalah imsonia
4. Mencegah eczema
5. Mencegah pengumpulan lemak dalam hati
6. Membantu mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak
7. Membantu dalam proses penghadaman
8. Membantu mengurangkan bengkak susu
9. Melangsingkan badan
10. Mengekalkan bentuk badan ideal

ANDA BAKAL SIHAT CERGAS BERTENAGA SEBAB KAMI GUNAKAN MILK THISTLE –TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Badan akan lbh sihat, jantung sihat. Tak ada lagi sakit jantung, badan letih lesu !! Di syorkan 100% kepada penghisap rokok,yg minum alkohol, suka minum atau makan fast food, pernah guna chemicle product.

KELEBIHAN MILK THISTLE
1. Tonik hati NO 1 di dunia
2. Membantu membina sel sel hati yang sihat
3. Melegakan sembelit
4. Menyingkirkan toksin dari hati
5. Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
6. Pengambilan secara beterusaan selama beberapa bulan dapat meningkatkan penghasilan glutathione secara semula jadi
7. Menurunkan paras kolesterol
8. Mencegah tumor payudara
9. Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
10. Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E

ANDA BAKAL CERAH GLOWING SEBAB KAMI GUNAKAN L – GLUTHAHIONE. 10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Anda akan cerah kembali seperti kulit semasa anda baby dulu. Kulit halus mulus bakal jadi kenyataan dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER.

KELEBIHAN L GLUTHATHIONE
1. Menukarkan kulit gelap kepada kulit cerah gebu
2. Warna kulit menjadi sekata, lembap dan tidak berminyak
3. Lebih berkuasa dan kebal dalam penyerapan ke dalam badan berbanding glutathione
4. Meningkatkan penyembuhan luka
5. Menjadikan kulit lembut, licin. segar dan berseri
6. Memutihkan kulit

CARA PEMAKANAN:
1 botol mengandungi 30 biji. Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja. Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.
p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast. Inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter sahaja.



TESTIMONI DOTTIE DUTA INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER

DOTTIE SELEPAS 2 BULAN CONSUME INAYAH ADVANCE

APA KATA DOTTIE
 
JAWAPAN BG STATUS HALAL DAN JAKIM
Untuk Halal Produk Kami Dikilangkan Di Gmp Muslim Yang Mendapat Pengiktiraan Halal, 100% Muslim Product.

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
INAYAH BEAUTY BOOSTER KKM NO : MAL06021286T

BOLEH CAMPUR SUPLEMENT?
Boleh kerana inayah tidak mengandungi herba, jadi tidak berlawanan antara satu sama lain. Tetapi pastikan dijarakkan pemakanan di antara supplement, sekiranya tidak berkesan atau effect yang tidak sepatutnya sila refer kami semula yer.

SAYA AKAN CIRIT BIRIT KE?
Tak sebab inayah tiada sebarang herba panas yang boleh sebabkan cirit birit, sistem pembuangan akan lancar sahaja iaitu sehari 1 atau 2 kali

SAYA KENA PANTANG KE?
Tak perlu pantang apa apa sebab Inayah merupakan kandungan supplement yang berkualiti tinggi di Malaysia. Namun, mengikut pakar nutrisi, bagi mendapat kadar penyerapan terbaik dan kesan maximum, jangan makan supplement dengan air bersusu atau kafein, elakkan juga minum air berkafien terlalu banyak kerana ia dapat menyekat supplement tersebut. Kita mahukan kesan terbaik apabila mencuba dan mengamalkan sesuatu produk supplement/ubat-ubatan.
  
PERIOD BOLEH MAKAN KE?
Boleh.Bagus untuk melancarkan perjalanan period dan mengurangkan senggugut

AIR BERAPA LITER SEHARI?
Hanya perlukan 2 liter sahaja sudah mencukupi

IBU MENYUSUKAN BAYI BOLEH CUBA INAYAH?
Semestinya boleh, membantu dalam membanyakkan susu ibu dan elak bengkak susu. Bayi tidak akan cirit birit mahupun sembelit.
So ibu dalam pantang pun boleh ambil Inayah Advance ni!


TESTIMONI PENGGUNA INAYAH ADVANCE BEAUTY BOOSTER

Ada diantara testimoni yang kami terima telah berjaya seawal 2 HARI penggunaan sahaja, tak payah tunggu lama-lama. Jom tengok apa kata mereka.











SESIAPA SAHAJA BOLEH MENCUBA INAYAH? 
Inayah tidak terhad kepada wanita sahaja. Lelaki juga boleh makan Inayah. Begitu juga bagi pesakit yang menghadapi masalah sakit sendi, darah tinggi, hati dan jantung. Gastrik juga boleh makan Inayah. Ibu mengandung & Ibu menyusu juga digalakkan mencuba Inayah kerana Inayah mengandungi supplement yang menyokong wanita mengandung & ibu menyusu.

Begitu Juga dengan wanita yang ingin berpantang, Inayah bukan sahaja mencantikkan tubuh badan tetapi, sihat dan ramping. Kami pasti ramai yang menginginkan bentuk badan yang cantik dan sihat terutama selepas mengandung.

Wanita yang semakin meningkat umur akan mengalami banyak permasalahan, terutama dari segi pertukaran hormon dalam badan. Maka, Inayah insyaallah dapat membantu menyelesaikan masalah-masalah anda semua.

KENAPA DAPATKAN DARIPADA MIZZ HAN BEAUTY?
- Kami merupakan Stokis Premier SAH untuk Inayah Beauty Booster
- Barang DIJAMIN ORIGINAL
- Free after sales consultation 
- COD area Parit Buntar, Perak & Nibong Tebal,Penang.

KANDUNGAN :
1 Botol Mengandungi 30 biji kapsul

HARGA PASARAN :
RM180/ 1 Botol
RM300 / 2 Botol 

SILA PM SAYA UNTUK HARGA PROMOSI

ORDER/PERTANYAAN :
Sila Pm Mizz Han Beauty & Wellness Facebook fanpage @
Contact Cik Han : 017-956 8326 (Prefer sms@whatsapp ONLY) @
Email : norihan_ahmadnali@yahoo.com
@
Sila Klik Disini : Cara CARA ORDER

Wednesday, 5 November 2014

VIARA BEAUTEE



VIARA BEAUTEE

VIARA BEAUTEE PRODUK KHUSUS UNTUK DALAMAN WANITA TERBUKTI SECARA KLINIKAL. 
RAHSIA SI ISTERI KEKAL DARA.



Pasti sang suami tersenyum sampai ke telinga!!!bukan itu sahaja ia juga merawat masalah dalaman wanita.100% bkesan. Yakini produk kami adalah halal, tiada bahan pegawet, 100% herbasli dan diluluskan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.



 FUNGSI VIARA : 
megetatkan vagina 
menguatkan otot vagina 
meningkatkan hormon/nafsu 
mengatasi keputihan 
menghilangkan bau kurang myenangkan selepas haid 
membuang lebihan lendir selepas haid 
mengurangkan cecair berlebihan 
mengatasi angin dalam vagina 
memulihkan dalaman wanita selepas bersalin. 
✔ boleh digunakan semasa melakukan “Rawatan Meruang” 

APA ITU RAWATAN MERUANG??
Rawatang yang dilakukan setiap kali berhadas besar. Samada selepas haid, kedatangan nifas(darah selepas bersalin) atau selepas bersama dengan suami. 
Bidan2 terdahulu sangat menitikberatkan kemantapan dan kebersihan faraj setiap kali habis tempoh berpantang kerana:
Mengelakkan keluarnya bau bangkai dari faraj akibat kotoran darah nifas yg tertinggal. 
Mencegah dari keputihan 
Salah satu usaha mencegah dari penyakit kelamin kerana jangkitan atau penyakit puan seperti cyst, fibroid, polip mahupun kanser pangkal rahim. 
Memantapkan tiang seri kenikmatan suami isteri. 
  Kesihatan rahim dapat dipelihara jika kebersihan dijaga rapi.

 POSISI RAWATAN MERUANG 
Duduk di atas toilet bowl 
Mencangkung dengan 1 lutut ke bawah 
Berdiri dengan 1 kaki di angkat atas toilet bowl (boleh refer pada gambar)

 CARA MERUANG. 
Bersihkan jari dengan pencuci tangan dan jari 
 ✔Masukkan jari sedalam mungkin (sehingga ruas ke 3-tgok jari ada jarisan,garisan hujung jari ruas 1,tengah ruas 2 n pangkal jari ruas 3)sambil rilekkan paha, perut dan bahagian ari2. Jika anak dara,memadai jika masukkan jari sehingga ruas pertama shj. 
Korek dicelah2 dinding dalam faraj. Anda akan rasa bahagian menggerutu. Pusing dan korek keluar segala lendir, keputihan, lebihan darah atau sisa mani. 
Melalui proses ini, anda akan dapat merasa "kemantapan" tiang seri. Jika bahagian dinding dalam terasa keras menggerutu seperti gigi, maka ia bermaksud faraj anda sangat2 memuaskan hati suami. Jika faraj anda terasa longgar, tiada gigi dan berlecak....maksudnya faraj anda tidak rapi. 
Ini juga merupakan cara2 untuk berhadas besar bagi wanita. Jika ada lagi darah selepas diruang farajnya beberapa kali, wanita itu tidak wajib solat. 
Selamat mencuba!

TESTIMONI PENGGUNA





HARGA PASARAN:
RM48/Botol 

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN BEAUTY :
RM40 (SM) 
RM45 (SBH/SRWK) 
FREE POSLAJU 

ORDER :
Sila Pm Mizz Han Beauty & Wellness Facebook fanpage @ Contact Cik Han : 017-956 8326 (Prefer sms@whatsapp@wechat ONLY) @ Email : norihan_ahmadnali@yahoo.com 
@ 
Sila Klik Disini : CARA ORDER
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...