.

OLI CANDY



OLI CANDY
 Pencerah Kulit & Awet Muda 


 Memperkenalkan Gula-Gula Ajaib Berperisa Oren.
Just amalkan 1-2 Biji aje Sehari. 
Confirm akan Membuatkan Jerawat Lari Serta kulit Kusam Tiada Lagi ! 
Mudah giler nak Gebus Gabas sekarang nih kan ? 
So Tidak Ada lagi Alasan Untuk Cantik Menawan ! 
Anda hanya Perlu Amalkan Secara Teratur & Lihat aje hasil yang bakal anda perolehi ! 


APA BEZA OLI CANDY DENGAN SUPPLIMENT LAIN 
1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yg menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun). 
Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.
Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke. 
Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral. 

2. Oli Candy mengandungi BOVINE COLLAGEN  
Ia sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood
Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit. 

3. Astaxanthin di dalam Oli Candy memastikan nutrisi hebat untuk badan. 
500 x kuasa dari vitamin E dan C
  10 x kuasa dari beta-carotene 
10 x kuasa dari lutein 
  Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain. 
Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan. 

4. Kebaikan L-lysine dalam Oli Candy 
Ia amat diperlukan untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon. 
Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV. 

V - SIREH


V-SIREH
Cantik Luar & Dalam



V-SIREH MAMPU MENYELESAIKAN MASALAH:
Masalah longgar & kurang grip
Miss B Kendur
Muka Kusam dan Bermasalah
Sukar Mendapat Zuriat
Keputihan teruk & berbau
Badan Berbau
Haid Tidak Teratur
Lesu & Mudah Letih  



V-SIREH PREMIUM JUICE diformulasi dengan ekstrak sireh yang sememangnya bagus untuk menangani masalah Vagina Berbau dan Longgar, Breast Kendur serta Kulit Kusam.

V-Sireh ini sebenarnya Supplement khusus untuk kaum wanita. Supplement ini yang dapat membantu Mengetatkan, Merapatkan dan Menganjalkan Vagina. Bukan itu saja, V-Sireh dapat membantu menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur dan membantu mengebukan kulit.

“Baru 1 minggu minum V-Sireh, suami dah bisik 'kenapa ketat', sudah lama tidak merasa malam sehangat ini sejak dari malam pertama.” - Pn Sarah, Serdang

“Setelah kecewa mencuba pelbagai produk dan ubatan, akhirnya masalah keputihan saya selesai dengan V-Sireh. Selepas 3 hari pengambilan masalah keputihan saya kurang dan kini hilang sepenuhnya. Terima kasih V-Sireh. Sememangnya terbaik. - Cik Aqilah, Seremban

GOLONGAN YANG SESUAI MENGAMALKAN V-SIREH
Wanita Berkahwin
Anak Dara
Wanita Berpantang
Sesuai untuk yang menyusukan anak
Sesuai untuk dr usia 20 hingga 50 tahun ke atas

CMD (Concentrated Mineral Drops)



(CONCENTRATED MINERAL DROPS)
CMD

Nak kurus dengan cepat dan berkesan? 
Anda sedang mengandung tetapi tidak ingin gemuk? 
Tidak mahu berat badan naik mendadak semasa mengandung?
Anda ada penyakit kulit seperti Eczema dan over senstitif?
Anda ada penyakit kronik seperti buah pinggang, kencing manis, PCOS, penyakit jantung?
Anda sudah lama berkahwin tetapi belum mendapat zuriat?
Anda ada pelbagai jenis masalah lain lagi yang tidak disebut diatas?

Jika YA maka anda mungkin malah kami bagi JAMINAN anda akan menjadi TESTIMONI kami yang seterusnya.

 
CMD ADALAH MINERAL ASLI YANG MENGANDUNGI 72 JENIS MINERAL YANG SEIMBANG DAN SANGAT SESUAI UNTUK TUBUH MANUSIA DAN MAMPU 100% MENGATASI PELBAGAI MASALAH KESIHATAN SAMADA SECARA LUARAN MAHUPUN DALAMAN.


Saya Yakin dengan CMD anda akan turun 1kg dalam masa 3 hari.
Saya Yakin dengan CMD masalah kulit anda pasti berkurangan dalam masa 3 hari. 
Saya Yakin dengan CMD penyakit kronik yang anda deritai selama ini akan beransur baik.
Ya saya Yakin dan Pasti.

AURA SEBATI JUS BELLA FORMULA


AURA SEBATI JUS BELLA FORMULA 
MELEGAKAN SAKIT LUTUT, GOUT DAN SENDI 
SERTA KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI
 
Anda Mengalami Masalah Sakit lutut, Pinggang dan Sendi
Lemah dan Kurang Bertenaga?
Anda penghidap Gout?
Ingin Mencari Penawar?
Cubalah Jus Aura Sebati dari Bella Formula

Kebaikkan Jus Aura Sebati hasil formulasi gabungan pemakanan sunnah yang tinggi khasiat dan keistimewaan, antaranya kurma, kismis, madu, habbatussawda, delima, buah tin dan diperkaya dengan kehebatan ginseng. Sudah terbukti membantu merawat dan menyembuhkan pelbagai jenis penyakit (dengan izin-Nya) yang sukar dicari penawar sebelum ini.

 RAMUAN UTAMA AURA SEBATI JUS :- 
√ kurma
√ kismis
√ madu
√ habbatussawda
√ delima
√ buah tin
√ ginseng 

AURAWHITE SKIN SPA

AURAWHITE SKIN SPA


ANDA MENGALAMI MASALAH KULIT?
Aurawhite SkinSpa dapat membantu anda mengenal pasti masalah kulit wajah anda.

 MENGANDUNGI 4 ITEM DALAM SATU SET EXCLUSIVE  
  Diamond Deep Cleanser
White diamond collagen serum,
CC creme spf 35 sebagai pelindung matahari dan bedak asas
Phyto Stem night cream untuk rawatan pada waktu malam.

SETIAP SET DIBERI PERCUMA Auramagique untuk treatment di pakai selepas krim malam. 100% dari bahan organik sesuai untuk semua jenis kulit.





KENAPA ANDA PERLU PILIH AURAWHITE SKIN SPA WHITE DIAMOND
  Produk ini selamat dan tiada bahan kimia terlarang.
  Mendapat kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
  GMP,HACCP, FRANCE Technology System & BUMIPUTERA
  Khidmat nasihat dari pakar kecantikan yang berpengalaman
  Diformulasikan dari Perancis dengan rumusan bahan-bahan berkualiti tinggi
  Antara bahan utama adalah Ekstrak Protein Berlian, L-Glutathione, Hyaluronic Acid, Ekstrak bunga-bungaan seperti Chamomile,Sakura dan lain-lain lagi

AMIRNA PLUS TABLET



AMIRNA PLUS TABLET 
 RAHSIA WANITA ANGGUN

 
Macam-macam jamu dah cuba?
Iklan je gempak tapi bila guna langsung tak berkesan?
Harga mahal?

Kini anda boleh tersenyum lebar dengan AMIRNA PLUS TABLET jimat dan berkesan,1 BOTOL 1 CERITA yang dah cuba je tahu keberkesananya.

Rumusan herba terbaik untuk penyakit-penyakit wanita yang mungkin menjejaskan keharmonian rumah tangga dan rumusan herba terbaik untuk mengembalikan keceriaan hubungan suami isteri.


Amirna Plus Tablet mengandungi campuran herba terpilih yang terbukti mampu merawat dan menyembuhkan beberapa masalah kesihatan wanita.Rumusan turun menurun sejak 1913.Sudah berjaya membantu ramai kaum wanita yang menghadapi masalah kesihatan.Pengambilan yang berterusan akan membantu melambatkan proses monopause.

AMIRNA PLUS TABLET DAPAT MENYELESAIKAN:- 
keputihan hilang dengan serta merta
segarkan tubuh badan dari keletihan.
mengetatkan pangkal rahim selepas 6 jam pengambilan
merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan
melancarkan peredaran haid teratur / senggugut
menambahkan susu ibu yang menyusu
mengatasi masalah buasir
mengatasi masalah penyakit yang berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit,lutut & lenguh2 badan)selepas 2 jam pengambilan.
dan lain-lagi masalah wanita 

KAPSUL MUTIARA BY NONA SWEET BEAUTY



KAPSUL MUTIARA BY NONA SWEET N BEAUTY 
PUTIH GEBU BAGAI KESAN INJECTION



KAPSUL MUTIARA BY NONA SWEET N BEAUTY

Nak Putih Gebu?
Nak kesan putih bagai injection?
Dapatkan kAPSUL MUTIARA
Rahsia turun temurun tradisi cina
Serbuk Mutiara asli telah lama digunakan didalam perubatan tradisi Cina untuk mengatasi dan merawat masalah radang kulit dan membuang toxin dalam badan. Serbuk Mutiara juga mempunyai pelbagai khasiat, mineral dan amino acid 


KELEBIHAN KAPSUL MUTIARA :-
Mudah diserap oleh kulit & badan
Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut  

KEGUNAAN PERUBATAN TRADISI CINA :-
 Mencegah penuaan kulit
Membersihkan kulit
Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
Memudakan kulit wajah
Menyahtoksikkan sistem badan
Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
Menenangkan minda & meringankan tekanan
Memberi tenaga / merangsang Qi badan
Mengatur semula metabolisme badan
Mengurangkan kegelisahan
Menenangkan hati
Merawat sakit kerongkong
Mengurangkan demam-Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi ) Membetulkan sistem saraf
Memperbaiki penglihatan
Merawat insomnia
Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi              

KHASIAT KAPSUL MUTIARA UNTUK KECANTIKAN:-
Mencerahkan kulit agar KULIT CERAH berseri
Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
Menegang kan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
Menghilangkan garis2 halus di kawasan mata dan garisan senyum
Menghaluskan kulit seperti kulit bayi
Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
Mensekatakan tona kulit seluruh badan

LAFIA CARE GOLD

   
LAFIA CARE GOLD
Awet Muda. Bertenaga. Aset Menawan

Ingin Kelihatan "Sweet 20"
Ingin Tambat Hati Suami
Inginkan Aset Menawan




KANDUNGAN DALAM LAFIA CARE COLD:
Jus Plum, Air R.O, Madu, Serbuk Jus Anggur, Xanthan Gum, Ekstrak Bilberi, Ekstrak Kacip Fatimah, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Pueraria Lobata, Ekstrak Serapat, Ekstrak Tomato, Ekstrak Aloe Vera, Ekstrak Acerola Ceri, Sarang Burung, Potassium Sorbate, Kolagen, Asid Sitrik & Sodium Benzoate.




LAFIA CARE GOLD BERKESAN UNTUK : 
✓ Menambah, menganjal & menegangkan saiz payudara 
✓ Mengetatkan Miss v 
✓ Merawat Masalah Haid & Keputihan
✓ Melembut & Mencerahkan Kulit


KELEBIHAN & KHASIAT LAFIA CARE GOLD :  
✔ Menegangkan payudara dan punggung 
✔ Menambah saiz payudara 
✔ Melansingkan badan dgn penyingkiran lemak dlm badan 
✔ Mengetatkan Miss V 
✔ Menajamkan penglihatan dn mempunyai bahan Agen Anti Barah 
✔ Mencerahkan dn Melembutkan kulit termasuk bahagian puting payudara 
✔ Menganjalkan kulit yg melendut 
✔ Membersihan lapisan darah 
✔ Meningkatkan tenaga batin 
✔ melambatkan proses penuaan

PERLA POTION


 PERLA POTION
(Serbuk Mutiara Pemutih Kulit)

NAK PUTIH GEBU DAN BERSERI BAK SNOW WHITE?? Jom amalkan PERLA POTION. Serbuk mutiara asli yang berperisa berry mampu menjadikan kulit anda putih gebu dan berseri bak snow white.

Perla Potion merupakan serbuk mutiara asli berperisa berry. 
Putih gebu bermula dari kaki hingga kepala. Putih gebu dalam masa 3 hari sahaja. Mutiara 100% tulen dihancurkan menjadi Pearl Powder ia terbukti berkesan untuk menjadikan kulit licin, lembut, dan berkilat.


NAK TAHU KEHEBATAN SERBUK MUTIARA?? Serbuk mutiara amat terkenal dalam perubatan purba china pada 4000 tahun dahulu , masyarakat cina percaya serbuk mutiara sekiranya ditelan ia mampu merawat penyakit diantaranya spt berikut ;
1) Penyahtoksin sistem
2) Bersih dan membersihkan kulit
3) Bintik2 hitam pada kulit
4) Memelihara kulit di makan usia
5) Meningkatkan tenaga badan
6) Tenangkan hati
7) Melegakan tekanan
8) Merawat sakit tekak
9) Mengawal sistem saraf
10) Meningkatkan penglihatan
11) Merawat insomnia; dan tenaga badan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...