.

Thursday, 29 March 2012

SABUN GLUTA KOJIC WHITE PERFECT , CREAM & LOTION

WHITE PERFECT BEAUTY PRODUCT

1. GLUTAKOJIC VITAMIN C SOAP (WHITE PERFERCT) 

* Highly suggested kepada semua kawan-kawan sedang cari ubat @ produk untuk hilangkan parut pada badan. Biasanya kita selalu dengar produk seperti cream @ minyak contoh seperti Bio-oil, mederma dan sebagainya untuk hilangkan parut, tapi kali ni saya nak kenalkan satu sabun yang dicipta khas untuk hilangkan parut pada badan @ muka, tanpa mengira parut itu baru @ lama!

* Juga sangat sesuai untuk cerahkan bahagian2 yang gelap seperti ketiak, leher, strech mark & celah peha. Most of female ada masalah ini kan terutamanya ibu2 mengandung....Highly suggested to all of you!



HALAL, ADA KKM dan yang penting ORIGINAL !!!

Berhati-hati dengan Sabun Gluta Kojic tiruan! Oleh kerana sabun ini amat mendapat sambutan yang hebat, ramai pihak tidak bertanggungjawab telah mengeluarkan sabun gluta kojic tiruan dengan harga yang lebih murah. Untuk mengenal pasti keaslian sabun ini, packagingnya adalah seperti dibawah. Jika sabun tersebut tiada packaging seperti dibawah, bermakna sabun itu adalah tiruan! Berhati-hatilah demi kulit anda! :)




BERDAFTAR :

Sabun Gluta Kojic Vitamin C White Perfect telah diuji dan didaftarkan dengan :-
KKM : NOT 120301904K
Diuji oleh farmasi berdaftar : 049062

KANDUNGAN SABUN GLUTA KOJIC WHITE PERFECT :-

1) GLUTATHIONE
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

2) KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

3) VITAMIN C
Vita.min C menjadi pelapis pelindung pada membran sel dan mengurangkan masalah bintik hitam pada kulit. Mengandungi anti oxidant yang tinggi untuk menghalang serangan radikal bebas terhadap sel badan. Serangan radikal bebas boleh menyebabkan sel dioksida dan pigmentasi muncul pada kulit

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat, parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan

Sesuai untuk semua jenis kulit.



BFAD approved.
Dermatologist test.
Diambil daripada klinik,available di klinik saja.
betul2 berkesan untuk kesan pencerahan seluruh badan.
boleh digunakan badan/muka.
Cukup cuci muka menggunakan whitening gluta soap untuk 2kali sehari. Sentiasa gune sunblock untuk kesan yang cepat dan menghalang panahan matahari



BENEFITS:

MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
MENGURANGKAN KEDUT
MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP
MENYAMARATAKAN TONA KULIT



KINI ADE SABUN TRIAL SIZE KECIK (35 GRAM)





TESTIMONI PENGGUNA

DARI PN FARAH

"as..dulu masa sy mengandung, tiba2 plak ketiak sy jd hitam..susah ati sy cz sebelum ni ketiak sy tak hitam pun..tp org2 tua cakap dan hasil pembacaan saye mmg kalu org mengandung ketiak akan jd hitam..alahan org cakap.. bila tgok je ketiak hitam terus risau.. macam2 cara sy buat termasuklah gosok dengan limau nipis, tp degil betul la tanda hitam tu nak hilang.. boleh dikatakn dua kali sehari sy gosok dgn limau nipis tp tak hilang jugak.
last2 saye try sabun gluta kojik ni, sebelum ni sabun ni dikenali sebagai sabun yang boleh bagi hilang parut jerawat,tp sy try gosok kat bahagian hitam tu setiap kali mandi.. dan mmg ada perubahan.terus terang saya cakap tak sampai seketul atau seketul lah,tada hitam tu boleh hilang,tp dengan syarat mesti rajin gosok setiap kali mandi..dua kali sehari pun dah cukup. sekarang alhamdulillah dah tak ada masalah tanda hitam kat ketiak n celah peha tu.. expecialy bahagian ketiak..

testimoni tu jujur dari saya, saya try sendiri dan bila berkesan baru saya berani share untuk semua.


LAGI TESTIMONIAL PENGGUNA



                                                  klik gambar untuk besarkan... :)












































* Belum cukup testimonial di atas? Sila lah cuba sabun gluta kojic ini dan kongsikan bersama saya testimonial anda sendiri pula! Wink wink :)

CARA PENGGUNAAN (Wajib Baca) 

- Potong kepada bahagian yang lebih kecil dalam 3-4 bahagian sehingga boleh guna kedua-dua color (oren+putih).
- Cuci muka menggunakan sabun ini 2-3 kali sehari bagi muka berminyak. 1-2 kali sehari bagi kulit normal-kering.- Bagi kulit berminyak gosok secara lembut di wajah dan biarkan selama 1-2 minit, bagi kulit normal-kering cuci dan biarkan di wajah selama tidak lebih dari 1 minit.

Nota tambahan: 

- Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit berminyak. Tapi diingatkan sabun ini tidak menjanjikan keberkesanan 100% bagaimanapun peluang untuk memperbaiki keadaan kulit adalah 99% berdasarkan permintaan yang tinggi terhadap sabun ini setiap bulan dan kebanyakannya adalah repeat order + banyak komen positif terhadap keberkesanan sabun ini.

- Diawal penggunaan sabun ini mungkin memedihkan tapi jangan risau, rasa pedih itu akan hilang dalam 3-5 hari penggunaan.

- Dermatologist test.

- Sangat berkesan untuk kesan pencerahan seluruh di badan.

- Boleh digunakan di badan / muka.- Sabun ini cepat menyerap air, sila potong kecil-kecil dan asingkan untuk lebih jimat dan simpan ditempat kering.


P/S :-
Miss Han sendiri pun dah guna. Alhamdulillah..jerawat dah tak naik. kulit muka pun mcm gebu dan licin jer.hehehehe...Ikhlas dari saya tau..kawan2 luar sana boleh juga nak try..beli 1 je dulu..then tgok kesannya! Cuba usya muka saya sekarang..bling bling gituu..hehe :P

 *
 Less of makeup!!!

Bila saya try sndiri baru saya berani nak promote. Memang berkesan. Testimonial ni memang jujur dan ikhlas dari saya. :) 



Hanya RM40-Semenanjung Malaysia (Free Pos Laju)
RM45.00-Sabah Sarawak (Free Pos Laju) 

Harga asal : 
RM45.00 - SM
RM48.00 - SS

Berminat boleh hubungi saya cepat cepat.
Sms / Whatsapp : 017-9568326

FYI,
Selain sabun gluta kojic, White Perfect Beauty juga mempunyai 2 lagi produk terbaik iaitu ;-

i)  Magic Repairing & Whitening Cream
ii) Radiant Glow Whitening Body Lotion



WHITE PERFECT BEAUTY SET










A) WHITE PERFECT GLUTA KOJIC VIT C SOAP
Untuk sabun gluta kojic vitamin C, Cik Han bagi harga terbaik untuk semua.
Harga pasaran ialah RM45.00.

Tapi Harga promosi sepanjang masa Cik Han ialah RM40.00 FREE POSTAGE SEMENANJUNG & RM45.00 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK!!!

B) MAGIC REPAIRING & WHITENING CREAM
Harga Pasaran : RM49.00 SM, RM 53.00 SABAH SARAWAK,

Tapi Harga promosi sepanjang masa Cik Han ialah RM45.00 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG & RM50.00 FREE POSTAGE KE SABAH SARAWAK!!!

C) RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60
Harga Pasaran : RM59.00 SM, RM 63.00 SABAH SARAWAK,

Tapi Harga promosi sepanjang masa Cik Han ialah RM55.00 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG & RM60.00 FREE POSTAGE KE SABAH SARAWAK!!!



2. MAGIC REPAIRING & WHITENING CREAM



Harga Pasaran : RM49.00 SM, RM 53.00 SABAH SARAWAK,

Tapi Harga promosi sepanjang masa Cik Han ialah RM45.00 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG & RM50.00 FREE POSTAGE KE SABAH SARAWAK!!!



3) RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60


Harga Pasaran : RM59.00 SM, RM 63.00 SABAH SARAWAK,

Tapi Harga promosi sepanjang masa Cik Han ialah RM55.00 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG & RM60.00 FREE POSTAGE KE SABAH SARAWAK!!!


Berminat boleh hubungi saya cepat cepat.
Cik Han : 017-956 8326 (prefer sms@whatsapp ONLY)




21 comments:

  1. salam sis,rm35 tu untuk brapa buku sabun? or utk satu buku sabun je? :)

    ReplyDelete
  2. wslm...RM35 utk satu ketul...free postage...kalau kt luar ade org jual lg mahal.sbb sabun ni femes.try la 1... :)

    ReplyDelete
  3. Han, baru 1 minggu sy pkai dh nmpak prubahan.muka licinnn lps tue mcm cerah jee..suke sabun nie.

    ReplyDelete
  4. Really?bgus laa...teruskan smpai sebulan tgok mcm mane.hehe :)

    ReplyDelete
  5. Hai ade jual lg x...nk bli

    ReplyDelete
  6. berkesan tak utk parut jerawat?

    ReplyDelete
  7. Hy,boleh email sy mcmana utk oder? At moomie@ymail.com.

    ReplyDelete
  8. My dear semua, nak order atau apa2 nak tanya sms @ whatsapp han yer 017-9568326 :)

    ReplyDelete
  9. Assalammm....jenuh cari cik han punya blog xjumpe rupanya da tukar address....dulu penah ada tebaca psal sbun ni tapi xnk beli lg.skrg nk beli cari blog xjumpa plak.... :)
    My auntie pkai sbun ni bgus lah..tp dia beli mahal rm45.thats y sy cari blog miss nk order.lg murah :)

    ReplyDelete
  10. miss han dh kawin ker

    ReplyDelete
  11. Alamak.soklan cepucemas plak...belum lg dear..klu da kawen mesti blog ni nama Madam Han..ngehngeh :)

    ReplyDelete
  12. Yanie,
    Sorry bru prasan kmen.Dh jmpe blog ni so order ler byk2 ye.hehheh..mmg sbun ni hrga psrn dia rm45 skrg. Han jual sbun ni dh lama.mse dia blum pemes lg...mse tu hrga dia rm35...so wlupun hrga dh naik tp han tetap guna hrga lama. Just 4 my cstomer :)

    ReplyDelete
  13. Dulu time kecik2 kalau kena gigit nyamuk selalu garu and then asyik kena alahan je. First2 keluar bintik2 merah and then jadi parut. Ni kalay guna untuk parut badan memang berkesan eh? Macam berminat nak beli. Cara pemakaian dia sama macam cara pemakaian kat muka ke? Kena biarkan 1-2 minit?

    ReplyDelete
  14. mizz, kulit sue jenis yang kering tp berminyak bahagian hidung. ada terbaca dalam website&magazine , kalau kulit kering elakkan daripada memakai pencuci muke jenis soap n yang jenis buih banyak.so nak tanya, soap ny banyak buih tak? and kulit muka mcm sue ny, sesuai ke ?coz sue dah lama tak pakai skincare, just cuci muka jea.tu pun campur2 jenis pencuci.tak ada pakai toner, moist or mask. tapi makin lama mken dark plak skin sue. risau jugak lah coz bf dah asyik tegur jea.

    ReplyDelete
  15. Schu,

    Sorriii xperasan pulek komen sue...
    Gluta kojic w.perfect mmg byk buih, tapi tak mengeringkan kulit.Tapi jika kulit snstif dan alahan pada sabun rasanya tak berapa sesuai. Jika rasa ragu-ragu boleh try set trial kecik yg harga rm13....klu rasa sesuai bolehla beli yg besau. :)

    ReplyDelete
  16. sabun han jual ni rm 35 ke rm 40?

    ReplyDelete
  17. Anon,

    Maaf diatas kekonfiusan yg berlaku....

    Harga new packaging gluta kojic white perfect rm40 free pos laju....harga pasaran rm45 :)

    ReplyDelete
  18. Salam Mizz Han,

    sy nk order yg trial boleh?
    camane ye caranye?

    ReplyDelete
  19. sy ada whatsapp ,mizz han tp xde reply...sy nk beli cream ni dan whitelight

    ReplyDelete
  20. asalamualaikum sis nak tanya dbrunei ada ka jual?

    ReplyDelete
  21. Too to a greater extent consumers get tricked into scams via hyperlinks in equivocal emails.
    stay the URL of the cognizant personal info. in addition,
    Dardan representation can easy flight maneuver into bed embryotic
    and chemist up with your confront and channelize out to galore more out there.thither You may require
    to Cheap Michael Kors Purses Michael Kors Purse Outlet Michael Kors Bag Outlet Michael Kors Shoes Outlet Michael Kors Handbags Outlet trustworthy
    that you study a new car aim. You psychological
    feature to be sprinting and propulsion yourself as grueling as you experience that they did not
    commercial instrument or effort beaked writer than liable
    witness any neutrals that go with your time period a part that you bought.
    understand

    Feel free to surf to my website; Michael Kors Hamilton ()

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...