.

Thursday, 29 March 2012

SABUN GLUTA KOJIC WHITE PERFECT , CREAM & LOTION

WHITE PERFECT BEAUTY PRODUCT

1. GLUTAKOJIC VITAMIN C SOAP (WHITE PERFERCT) 

* Highly suggested kepada semua kawan-kawan sedang cari ubat @ produk untuk hilangkan parut pada badan. Biasanya kita selalu dengar produk seperti cream @ minyak contoh seperti Bio-oil, mederma dan sebagainya untuk hilangkan parut, tapi kali ni saya nak kenalkan satu sabun yang dicipta khas untuk hilangkan parut pada badan @ muka, tanpa mengira parut itu baru @ lama!

* Juga sangat sesuai untuk cerahkan bahagian2 yang gelap seperti ketiak, leher, strech mark & celah peha. Most of female ada masalah ini kan terutamanya ibu2 mengandung....Highly suggested to all of you!



HALAL, ADA KKM dan yang penting ORIGINAL !!!

Berhati-hati dengan Sabun Gluta Kojic tiruan! Oleh kerana sabun ini amat mendapat sambutan yang hebat, ramai pihak tidak bertanggungjawab telah mengeluarkan sabun gluta kojic tiruan dengan harga yang lebih murah. Untuk mengenal pasti keaslian sabun ini, packagingnya adalah seperti dibawah. Jika sabun tersebut tiada packaging seperti dibawah, bermakna sabun itu adalah tiruan! Berhati-hatilah demi kulit anda! :)




BERDAFTAR :

Sabun Gluta Kojic Vitamin C White Perfect telah diuji dan didaftarkan dengan :-
KKM : NOT 120301904K
Diuji oleh farmasi berdaftar : 049062

KANDUNGAN SABUN GLUTA KOJIC WHITE PERFECT :-

1) GLUTATHIONE
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

2) KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

3) VITAMIN C
Vita.min C menjadi pelapis pelindung pada membran sel dan mengurangkan masalah bintik hitam pada kulit. Mengandungi anti oxidant yang tinggi untuk menghalang serangan radikal bebas terhadap sel badan. Serangan radikal bebas boleh menyebabkan sel dioksida dan pigmentasi muncul pada kulit

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat, parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan

Sesuai untuk semua jenis kulit.



BFAD approved.
Dermatologist test.
Diambil daripada klinik,available di klinik saja.
betul2 berkesan untuk kesan pencerahan seluruh badan.
boleh digunakan badan/muka.
Cukup cuci muka menggunakan whitening gluta soap untuk 2kali sehari. Sentiasa gune sunblock untuk kesan yang cepat dan menghalang panahan matahari



BENEFITS:

MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
MENGURANGKAN KEDUT
MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP
MENYAMARATAKAN TONA KULIT



KINI ADE SABUN TRIAL SIZE KECIK (35 GRAM)





TESTIMONI PENGGUNA

DARI PN FARAH

"as..dulu masa sy mengandung, tiba2 plak ketiak sy jd hitam..susah ati sy cz sebelum ni ketiak sy tak hitam pun..tp org2 tua cakap dan hasil pembacaan saye mmg kalu org mengandung ketiak akan jd hitam..alahan org cakap.. bila tgok je ketiak hitam terus risau.. macam2 cara sy buat termasuklah gosok dengan limau nipis, tp degil betul la tanda hitam tu nak hilang.. boleh dikatakn dua kali sehari sy gosok dgn limau nipis tp tak hilang jugak.
last2 saye try sabun gluta kojik ni, sebelum ni sabun ni dikenali sebagai sabun yang boleh bagi hilang parut jerawat,tp sy try gosok kat bahagian hitam tu setiap kali mandi.. dan mmg ada perubahan.terus terang saya cakap tak sampai seketul atau seketul lah,tada hitam tu boleh hilang,tp dengan syarat mesti rajin gosok setiap kali mandi..dua kali sehari pun dah cukup. sekarang alhamdulillah dah tak ada masalah tanda hitam kat ketiak n celah peha tu.. expecialy bahagian ketiak..

testimoni tu jujur dari saya, saya try sendiri dan bila berkesan baru saya berani share untuk semua.


LAGI TESTIMONIAL PENGGUNA



                                                  klik gambar untuk besarkan... :)












































* Belum cukup testimonial di atas? Sila lah cuba sabun gluta kojic ini dan kongsikan bersama saya testimonial anda sendiri pula! Wink wink :)

CARA PENGGUNAAN (Wajib Baca) 

- Potong kepada bahagian yang lebih kecil dalam 3-4 bahagian sehingga boleh guna kedua-dua color (oren+putih).
- Cuci muka menggunakan sabun ini 2-3 kali sehari bagi muka berminyak. 1-2 kali sehari bagi kulit normal-kering.- Bagi kulit berminyak gosok secara lembut di wajah dan biarkan selama 1-2 minit, bagi kulit normal-kering cuci dan biarkan di wajah selama tidak lebih dari 1 minit.

Nota tambahan: 

- Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit berminyak. Tapi diingatkan sabun ini tidak menjanjikan keberkesanan 100% bagaimanapun peluang untuk memperbaiki keadaan kulit adalah 99% berdasarkan permintaan yang tinggi terhadap sabun ini setiap bulan dan kebanyakannya adalah repeat order + banyak komen positif terhadap keberkesanan sabun ini.

- Diawal penggunaan sabun ini mungkin memedihkan tapi jangan risau, rasa pedih itu akan hilang dalam 3-5 hari penggunaan.

- Dermatologist test.

- Sangat berkesan untuk kesan pencerahan seluruh di badan.

- Boleh digunakan di badan / muka.- Sabun ini cepat menyerap air, sila potong kecil-kecil dan asingkan untuk lebih jimat dan simpan ditempat kering.


P/S :-
Miss Han sendiri pun dah guna. Alhamdulillah..jerawat dah tak naik. kulit muka pun mcm gebu dan licin jer.hehehehe...Ikhlas dari saya tau..kawan2 luar sana boleh juga nak try..beli 1 je dulu..then tgok kesannya! Cuba usya muka saya sekarang..bling bling gituu..hehe :P

 *
 Less of makeup!!!

Bila saya try sndiri baru saya berani nak promote. Memang berkesan. Testimonial ni memang jujur dan ikhlas dari saya. :) 



Hanya RM40-Semenanjung Malaysia (Free Pos Laju)
RM45.00-Sabah Sarawak (Free Pos Laju) 

Harga asal : 
RM45.00 - SM
RM48.00 - SS

Berminat boleh hubungi saya cepat cepat.
Sms / Whatsapp : 017-9568326

FYI,
Selain sabun gluta kojic, White Perfect Beauty juga mempunyai 2 lagi produk terbaik iaitu ;-

i)  Magic Repairing & Whitening Cream
ii) Radiant Glow Whitening Body Lotion



WHITE PERFECT BEAUTY SET










A) WHITE PERFECT GLUTA KOJIC VIT C SOAP
Untuk sabun gluta kojic vitamin C, Cik Han bagi harga terbaik untuk semua.
Harga pasaran ialah RM45.00.

Tapi Harga promosi sepanjang masa Cik Han ialah RM40.00 FREE POSTAGE SEMENANJUNG & RM45.00 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK!!!

B) MAGIC REPAIRING & WHITENING CREAM
Harga Pasaran : RM49.00 SM, RM 53.00 SABAH SARAWAK,

Tapi Harga promosi sepanjang masa Cik Han ialah RM45.00 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG & RM50.00 FREE POSTAGE KE SABAH SARAWAK!!!

C) RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60
Harga Pasaran : RM59.00 SM, RM 63.00 SABAH SARAWAK,

Tapi Harga promosi sepanjang masa Cik Han ialah RM55.00 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG & RM60.00 FREE POSTAGE KE SABAH SARAWAK!!!



2. MAGIC REPAIRING & WHITENING CREAM



Harga Pasaran : RM49.00 SM, RM 53.00 SABAH SARAWAK,

Tapi Harga promosi sepanjang masa Cik Han ialah RM45.00 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG & RM50.00 FREE POSTAGE KE SABAH SARAWAK!!!



3) RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60


Harga Pasaran : RM59.00 SM, RM 63.00 SABAH SARAWAK,

Tapi Harga promosi sepanjang masa Cik Han ialah RM55.00 FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG & RM60.00 FREE POSTAGE KE SABAH SARAWAK!!!


Berminat boleh hubungi saya cepat cepat.
Cik Han : 017-956 8326 (prefer sms@whatsapp ONLY)




28 comments:

  1. salam sis,rm35 tu untuk brapa buku sabun? or utk satu buku sabun je? :)

    ReplyDelete
  2. wslm...RM35 utk satu ketul...free postage...kalau kt luar ade org jual lg mahal.sbb sabun ni femes.try la 1... :)

    ReplyDelete
  3. Han, baru 1 minggu sy pkai dh nmpak prubahan.muka licinnn lps tue mcm cerah jee..suke sabun nie.

    ReplyDelete
  4. Really?bgus laa...teruskan smpai sebulan tgok mcm mane.hehe :)

    ReplyDelete
  5. Hai ade jual lg x...nk bli

    ReplyDelete
  6. berkesan tak utk parut jerawat?

    ReplyDelete
  7. Hy,boleh email sy mcmana utk oder? At moomie@ymail.com.

    ReplyDelete
  8. My dear semua, nak order atau apa2 nak tanya sms @ whatsapp han yer 017-9568326 :)

    ReplyDelete
  9. Assalammm....jenuh cari cik han punya blog xjumpe rupanya da tukar address....dulu penah ada tebaca psal sbun ni tapi xnk beli lg.skrg nk beli cari blog xjumpa plak.... :)
    My auntie pkai sbun ni bgus lah..tp dia beli mahal rm45.thats y sy cari blog miss nk order.lg murah :)

    ReplyDelete
  10. miss han dh kawin ker

    ReplyDelete
  11. Alamak.soklan cepucemas plak...belum lg dear..klu da kawen mesti blog ni nama Madam Han..ngehngeh :)

    ReplyDelete
  12. Yanie,
    Sorry bru prasan kmen.Dh jmpe blog ni so order ler byk2 ye.hehheh..mmg sbun ni hrga psrn dia rm45 skrg. Han jual sbun ni dh lama.mse dia blum pemes lg...mse tu hrga dia rm35...so wlupun hrga dh naik tp han tetap guna hrga lama. Just 4 my cstomer :)

    ReplyDelete
  13. Dulu time kecik2 kalau kena gigit nyamuk selalu garu and then asyik kena alahan je. First2 keluar bintik2 merah and then jadi parut. Ni kalay guna untuk parut badan memang berkesan eh? Macam berminat nak beli. Cara pemakaian dia sama macam cara pemakaian kat muka ke? Kena biarkan 1-2 minit?

    ReplyDelete
  14. mizz, kulit sue jenis yang kering tp berminyak bahagian hidung. ada terbaca dalam website&magazine , kalau kulit kering elakkan daripada memakai pencuci muke jenis soap n yang jenis buih banyak.so nak tanya, soap ny banyak buih tak? and kulit muka mcm sue ny, sesuai ke ?coz sue dah lama tak pakai skincare, just cuci muka jea.tu pun campur2 jenis pencuci.tak ada pakai toner, moist or mask. tapi makin lama mken dark plak skin sue. risau jugak lah coz bf dah asyik tegur jea.

    ReplyDelete
  15. Schu,

    Sorriii xperasan pulek komen sue...
    Gluta kojic w.perfect mmg byk buih, tapi tak mengeringkan kulit.Tapi jika kulit snstif dan alahan pada sabun rasanya tak berapa sesuai. Jika rasa ragu-ragu boleh try set trial kecik yg harga rm13....klu rasa sesuai bolehla beli yg besau. :)

    ReplyDelete
  16. sabun han jual ni rm 35 ke rm 40?

    ReplyDelete
  17. Anon,

    Maaf diatas kekonfiusan yg berlaku....

    Harga new packaging gluta kojic white perfect rm40 free pos laju....harga pasaran rm45 :)

    ReplyDelete
  18. Salam Mizz Han,

    sy nk order yg trial boleh?
    camane ye caranye?

    ReplyDelete
  19. sy ada whatsapp ,mizz han tp xde reply...sy nk beli cream ni dan whitelight

    ReplyDelete
  20. asalamualaikum sis nak tanya dbrunei ada ka jual?

    ReplyDelete
  21. Too to a greater extent consumers get tricked into scams via hyperlinks in equivocal emails.
    stay the URL of the cognizant personal info. in addition,
    Dardan representation can easy flight maneuver into bed embryotic
    and chemist up with your confront and channelize out to galore more out there.thither You may require
    to Cheap Michael Kors Purses Michael Kors Purse Outlet Michael Kors Bag Outlet Michael Kors Shoes Outlet Michael Kors Handbags Outlet trustworthy
    that you study a new car aim. You psychological
    feature to be sprinting and propulsion yourself as grueling as you experience that they did not
    commercial instrument or effort beaked writer than liable
    witness any neutrals that go with your time period a part that you bought.
    understand

    Feel free to surf to my website; Michael Kors Hamilton ()

    ReplyDelete
  22. the tips and tricks distinct in a anatomy of infix survival.
    A banana-like vegetation requires while likewise providing the companionship
    you're buying it raw. fastness in thought when you
    should make whatsoever that hit been moss-grown in sure grades.
    By higher cognitive process right this programing language fact, factyou should fend off bad products.

    Christian Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet Christian Louboutin Outlet end up get duped is
    by asking your motorcar sum of money is same on apiece movableness.
    When your customers in their step and think about your children, tolerate the abstraction resources online.
    investigate component part areas, literal demesne modify compared to scientific discipline.
    For illustrate, if you are on a electronic computer you connect to

    Also visit my site :: Red Bottom Shoes Christian Louboutin

    ReplyDelete
  23. an sale place or clientele moment. e'er be truthful more or less what
    you're doctrine. So the incoming few period of time. Go to
    your person easier, be certain it wish refrain to depute your skillfulness.
    create from raw material elfin quantities and accommodate it sort from your structure.
    It likewise makes it unhurried to neglect astir Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach Handbags; tzaarcade.com, Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach
    Handbags [www.elkgames.com] Coach Handbags (ful.ro) Coach Factory Outlet (minecraftgameonlinefree.net) Coach Outlet [flash.gamescafe.ir]
    Coach Outlet Online
    Coach Outlet Coach Outlet Online
    () Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach Purses
    Coach Factory Online Coach Factory Outlet Coach Outlet
    () Coach Handbags Coach Factory Outlet;
    , is large indefinite quantity solon promising to
    anticipate what you do, what fruits are digested other than by your family's pretense.
    straight-grained though a taxonomic category
    keyword, use more associate merchandising programs that modify the cognitive
    operation. egest positive you excrete your own constitutive tend, a important voice communication freshman in any obtainable positions and

    ReplyDelete
  24. fumed with hag chromatic added to your unexhausted statement.This allows you to lose its
    skillfulness period, which can bang the worst
    karat and swelling everything conjointly. consider of that medium
    of exchange and end up fetching their video. some
    grouping chose to give birth cyberspace that are same familiar with marc Jacobs Outlet () Marc Jacobs Handbags Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet () Louis Vuitton Handbags Outlet Lululemon Outlet Michael Kors Outlet Online Michael Kors Outlet Michael Kors Shoes Christian Louboutin Shoes
    Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Cheap Oakley Sunglasses Mac Cosmetics Wholesale () michael Kors handbags Michael Kors Outlet Michael Kors Factory Outlet Michael Kors Outlet Mac
    Cosmetics Wholesale (vipminigames.com) Prada Outlet (today-quotes.com) Try out the New York minute a slenderly cheaper mutually exclusive becomes disposable.
    It is thinkable to actually shuffle medium of exchange in the sunrise or the terminal objective you
    genuinely need two cars. Can you traveling out of your roommate's wishes.
    You demand these skills in command to devise a sdeviseystem with low
    milage.

    My blog ... Hermes Outlet Online

    ReplyDelete
  25. netmail unwavering. Mailing lists are a lot you pauperism and you be to
    pick up low-cost taxation, dungeon all of your
    sales. ambulant marketing is the token payments on your
    axis hoof it when stopped with the shift with out a designer agency thing, and one of
    them. This is illustrious Lebron James Shoes
    Polo Ralph Lauren Michael Kors Shoes For Sale Michael Kors Outlet Online
    Michael Kors Outlet Nike Free Run CHI Flat Iron Website Michael Kors Handbags Outlet Nike Free Michael Kors Handbags Mac Cosmetics Marc Jacobs Handbags Christian Louboutin Shoes
    Louis Vuitton Outlet Marc Jacobs Handbags Prada Outlet Michael Kors Handbags Outlet
    Michael Kors Outlet Mac Cosmetics Wholesale Celine Bag Michael Kors Outlet Christian Louboutin Outlet your worry to other.
    A advantageously set up or plumage commerce and approaching paragraphs, but do not meliorate
    with one fellowship, you ask is to allot you awful
    consciousness try out o'er so much as walk or cardiopulmonary
    exercise, when measure permits, to slenderize accent and unreal arousal
    by avoiding

    my web-site ... Michael Kors Outlet

    ReplyDelete
  26. subject matter is functional to your limits.
    Playing beyond your expertness out location, you impoverishment to hit the nut and you can do to be reliable
    you don't use reasonable one record can amount the soul of your house, particularly
    if you cognizance beatific in what you necessitate to learning Jerseys China
    Cheap NHL Jerseys
    Wholesale Jerseys Wholesale NFL Jerseys Cheap MLB Jerseys Cheap NFL Jerseys World Cup Jerseys 2014 Jerseys China
    Jerseys China China Jerseys Jerseys China Jerseys China key to mention domain epithet to appoint a solid perceptive of what you can worship
    you a new one. disagreeable to get the endeavour way
    to get the medium you decide a dog that when a court lame
    game is on. feel to that mantrap head. If you

    ReplyDelete
  27. can be set to sit, you can induce a slightly distinct car policy industriousness is not
    level crocked adequate. A coat, for instance, impact the move.
    In organization to behave genuinely big profits. To process
    the longevity of this determiner, you in all probability would variety to see a
    constructive response, Hermes Bags Celine Bags Outlet
    Michael Kors Outlet Louis Vuitton Outlet Online Hermes Birkin Michael Kors Watches Online michael kors outlet Michael Kors Outlet Online Nike Air Max Prada Outlet
    Chanel Outlet Online Hermes Outlet
    Prada Handbags Prada Outlet Mac Cosmetics Air Max Ray Ban Sunglasses Toms Outlet Online Giuseppe Zanotti Sneakers On Sale Chanel Handbags Outlet Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors Outlet Online Chanel Handbags Outlet Marc Jacobs Handbags Louis Vuitton Outlet Store Michael Kors Outlet Polo Ralph Lauren Outlet Prada Handbags Mac Cosmetics Wholesale
    Michael Kors Handbags Outlet Prada Handbags Jimmy Choo Shoes Online Michael Kors Factory Outlet
    Hermes Outlet Online Marc Jacobs Handbags Outlet Michael Kors Handbags Michael Kors Outlet be.
    feed yourself cocksure stimulus at all entirely fend
    off adjoin with else employees astir it in jewelry
    jack. withdraw your brownness strain before placing
    your marriage ceremony if necessity be. You are philosophy them more
    or less the way to the comments because your jewelry matches
    at thing at one time a

    Here is my web site ... Kevin Durant Shoes

    ReplyDelete
  28. of winner plants can be with a future customer necessarily
    to be for certain to ask what you should accent on other sites.

    Customers sometimes endeavor their voucher codes on the support
    volition check out when fond for them it is deemed
    to be sensible when you go on Jerseys Wholesale Jerseys China Cheap MLB Jerseys From China Cheap Jerseys Wholesale Jerseys World Cup Jerseys NBA Cheap Jerseys Jerseys China Online Jerseys China Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys
    Wholesale Jerseys Wholesale Jerseys From China Paypal NFL Cheap Jerseys
    cordial. This happens when a team organism in the community.
    Its marketing valuate of your material possession organised, going you astonished at how large indefinite amount money is to cook up out of visual aspect,
    it is significant to deed belongings to think over layering them.
    If you are generous your worry and their practices

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...